Vintern är snart här

Det blir allt mörkare utomhus och snart blir det mörkt redan vid 16-tiden, som om man inte led tillräckligt av att inte få tillräckligt med solljus under den här tidsperioden. Men man ska inte hänga läpp, det har i alla fall min mormor lärt mig redan när jag var liten. Det gäller att se det positiva i livet och därför passade jag på att göra ett litet inköp till min Subaru för att muntra upp mig själv, ett ha-begär men också något jag verkligen var i behov av på samma gång. Sanningen är att jag faktiskt undviker att köra i mörkret på grund av det dåliga helljuset från Subarun som knappt lyser upp vägen. Jag har tidigare försökt byte ut helljuset med konverteringslampor men det har hjälpt föga.

 

Det svåra valet: Extraljus och ledramp till bilen?

Jag ville helst inte göra åverkan på bilen men till slut gick det inte längre, problemet med belysningen var jag tvungen att åtgärda en gång för alla. Efter att ha undersökt vilka sorts lampor som skulle passa i fronten så bestämde jag för två runda extraljus av märket NBB. Egentligen borde jag ha nöjt mig med detta då extraljusen löste huvudproblemet med det usla helljuset, med råge är värt att tillägga. Men efter att jag funderade ett tag så tänkte jag att det kanske inte vore dumt med en ledramp till bilen när jag ändå skulle besöka verkstaden helgen därpå. Efter en kort överläggning med mig själv så tog jag steget och nu är min Impreza verkligen fullutrustad, ledrampen på bilen kompletterar extraljusen som lyser långt och smalt, med en bredd som sträcker sig långt ut mot väggrenen. På bilden ovan ser ni min Subaru innan extraljusen hunnit monteras